Értéknövelő és Kiegészítő tevékenységek

Együttműködünk belső eljárások és irányelvek kidolgozásában ügyfeleink működésének támogatása érdekében (például szerződéskötési eljárás, jóváhagyási eljárás, üzleti kommunikáció, adatkezelés, HR eljárások, biztonsági előírások, cégtulajdon használatával kapcsolatos eljárások stb.). Folyamatosan figyelemmel kísérjük az ügyfeleink tevékenységére vonatkozó jogi hátteret, és összefoglalókat készítünk az új és a módosult jogszabályokról.

A vállalatok jogi képviselete költséghatékonyságának elősegítése érdekében mintaszerződéseket (mint például adásvételi mintaszerződés, konszignációs szerződések, disztribúciós megállapodások, munkaerő közvetítő irodákkal kötött megállapodások stb.), illetve az ezek használatára vonatkozó folyamatokat és eljárási útmutatókat készítünk. Olyan szerződéses feltételeket dolgozunk ki, amelyek bizonyos típusú ügyletekre alkalmazhatók (általános szerződési feltételek) továbbá megtanítjuk az ügyfélnek a mintaszerződéseket használó alkalmazottait a azok használatára. Ennek megfelelően – eddigi tapasztalataink alapján – a jogi kockázat és a költségek jelentős mértékben csökkenthetők.

Vállaljuk ügyfeleink részére olyan iratkezelési (dokumentum menedzsment) rendszer elkészítését, amely megfelel az iratkezelési jogszabályoknak, és az ügyfél belső szabályzatainak, irányelveinek egyaránt. Együttműködünk a számítástechnikai csoporttal az iratkezelés digitalizálása során. Kezeljük és frissítjük az írott és az elektronikus iratnyilvántartást.